menu

Bont voor mannen

Bont voor mannen is een niet veel voorkomend item in de mode industrie. Iconische foto’s van mannen die bont dragen kennen we eigenlijk vooral van de filmindustrie van historische films zoals Vikings en actiefilms in sneeuwrijke gebieden. Bont jassen en bontaccessoires voor mannen worden niet in vele kleuren en stijlen gemaakt en zijn moeilijk te vinden in de reguliere modehuizen.

Bont is een fantastisch, natuurlijk materiaal wat goed te verwerken is. Natuurlijk ook voor mannen. Altijd al een eigen ontwerp jas willen hebben, een stoere bontmuts of een bijzondere kraag aan de jas?

Furrier HuuB Rademakers van Bontatelier heeft ervaring in het maken van bontjassen en accessoires voor de filmindustrie en voor theaterproducties. Als een van de laatst overgebleven bontspecialisten met eigen atelier in Nederland kan Huub ieder gewenst artikel voor mannen ontwerpen en maken.

Stoer, elegant, chique, extravagant

HuuB houdt van een uitdaging, kom met je ontwerp, ideeën en wensen naar Bontatelier. Het mag stoer, elegant, chique, of extravagant zijn. Jouw droom jouw keuze !