menu

Laat bij Bontatelier.nl uw bontjas vermaken

Is uw bontjas niet meer helemaal van deze tijd of bent u niet meer tevreden over de pasvorm en het uiterlijk van uw bontjas, laat dan uw bontjas vermaken door vakman Huub Rademakers. Kies voor een andere stijl en laat uw bontjas epileren, scheren of inkleuren zodat hij een geheel nieuw uiterlijk krijgt. Als eindproduct kunt u dan zeggen dat u een unieke 'by HuuB Only' in bezit heeft!

Professioneel een bontjas laten vermaken

Uw bontjas is een dierbaar bezit waar u zeker aan gehecht bent. Door de tijd verandert het modebeeld en kan ook uw visie op stijl en comfort veranderen. Dit betekent niet dat u op zoek moet naar een nieuwe bontjas. Een professioneel bontmaker kan met de nieuwste technieken en grote diversiteit aan materialen uw huidige jas opnieuw vormgeven. Laat daarom het vermaken van een bontjas altijd door een professional doen, die weet wat hij doet. Huub is zo'n professional die al meer dan 40 jaar met plezier zijn vak uitvoert. Zijn jaren lange ervaring heeft hem gebracht waar hij nu staat en door de jaren heen heeft hij zich altijd up to date gehouden met de nieuwste technieken. Hij staat graag voor u paraat wanneer het aankomt op het vermaken van uw bontjas. Uw wensen worden gehoord en vertaald naar een vernieuwde versie van uw oude bontjas.

Service op maat

Als liefhebber van uw bontjas kunt u dus uw jas laten vermaken zodat u nog lange tijd kunt genieten van de warmte en charme van uw eigen mantel. Maak snel een afspraak bij Bontatelier en bespreek de mogelijkheden.