menu

Herenjassen met bontkraag van de bontspecialist

Een lekkere warme jas met een bontkraag is een echt must-have item voor de winter periode. Ook voor mannen is het gebruik van bont steeds populairder in de verwerking van kleding. Een heren jas met bontkraag is in vele modellen te verkrijgen. Zowel korte als lange heren jassen met bont kraag zijn verkrijgbaar. Daarnaast heeft u een keuze in kleur van de bontkraag en de kleur van de jas. Zo zijn er verschillende mogelijkheden die toegepast kunnen worden. Bij bontatelier.nlL bent u aan het juiste adres voor allerlei bont artikelen!

Bontatelier.nl ontwerpt en vervaardigt

Wilt u een jas met bontkraag voor heren kopen, kijk dan eens in onze online shop. Op het eigen atelier worden de meest prachtige jassen met bontkraag voor heren gemaakt. Bij bontatelier.nl ontwerpen ze de bontaccessoires zelf, waarna deze, na zorgvuldige keuze van bontmaterialen, op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Hier komt nog veel handwerk bij te pas. Iedere jas met bontkraag is uniek. Kies voor een variant van by HuuB Only die bij u past.

Kies voor een variant die bij u past

Zoals gezegd zijn jassen met bontkraag voor heren in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bij bontatelier.nl worden alle jassen met uiterste precisie vervaardigd aan de hand van de nieuwste verwerkingstechnieken. Mocht er geen model naar uw wens bij staan, dan biedt bontatelier.nl u de mogelijkheid tot het bespreken van uw wensen. Op deze manier kunt u een model laten maken welke helemaal aansluit aan uw eisen. Een jas met bontkraag voor heren kan dus helemaal naar uw wens worden ontworpen.