menu

Winterjassen met bontkraag

Bent u op zoek naar een winterjas met bontkraag van natuurlijk bont? Neem dan eens een kijkje in de website. Bontatelier.nl is al jarenlang actief in het ontwerpen en vervaardigen van een bontkraag voor op uw winterjas en andere bont artikelen. Er wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van het beste materiaal met de beste kwaliteit. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een kwalitatief goede winterjas aankoopt.

Tijdloos mode item met bont

Een winterjas met bontkraag is een mode item wat tijdloos is. Bont een materiaal is wat blijvend is. De mogelijkheden van bont zijn groot. Wilt u een klein bontrandje aan uw hals of een zeer aanwezige bontkraag bijvoorbeeld aan de rand van uw capuchon? bontatelier.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment met unieke ontwerpen welke zeer verschillen. Hierdoor kunt u dikwijls slagen tussen de vervaardigde jassen. Mocht u speciale wensen of eisen hebben en wilt u echt uw eigen bontjas ontwerpen, dan bent u van harte welkom in het atelier byHuuB Only waar uw wensen worden doorgenomen en u van vakkundig advies wordt voorzien.

Vakmanschap bij Bontatelier.nl

Het traditionele vakmanschap wordt door HuuB  gecombineerd met de nieuwste verwerkingstechnieken van bont. Op deze manier wordt u voorzien van moderne winterjassen met bontkraag en andere bont items. Ook de ervaring geven u de zekerheid van een degelijke en warme jas waar u jaren mee vooruit kunt. Wilt u een bontkraag op uw eigen winterjas? Ook dit is mogelijk bij deze vooraanstaande bont vervaardiger. Bekijk of bespreek alle mogelijkheden op het gebied van winterjassen met bontkraag online of kom langs bij het atelier in Sittard.