menu

Luxe stoere heren lammy jassen

Een klassieke heren lammycoat is gemaakt van natuurlijke materialen waardoor deze beschikt over unieke eigenschappen zoals warmteregulatie. Een dergelijke jas zorgt ervoor dat u zelfs bij de laagste temperaturen heerlijk warm blijft, maar ook bij minder lage temperaturen kunt u de jas prima dragen. De lammy coat voor heren is al jarenlang een gewild kledingstuk. Geïnspireerd op de modeklassiekers als de B-3 Bomber Jack, de cognackleurige lammy met grote sjaalkraag van wit lamsvacht of de duffelcoat. Het zijn oldtimers die nooit vervelen. Innovaties en nieuwe technieken maken meer designvariaties mogelijk en hebben ervoor dat het gewicht van de lammycoat is nu veel lichter als in de jaren 70. Toch zie je dat modehuizen en designers graag zoveel mogelijk bij ‘ the originals’ blijven als het gaat om designs in natuurlijke materialen en met een lange levensduur. Terecht! Een lammy jassen voor heren mogen ook naast een luxe uitstraling zijn stoere mannelijke look niet verliezen.

Lammy coats voor heren op maat gemaakt

In de oriënterende fase is het belangrijk om erachter te komen welke stijl het best bij u past. Het kan natuurlijk altijd dat een design wel in de buurt komt van uw wensen, maar dat u een andere kleur in gedachten had. Of wilt u de kraag liever wat hoger. Of heeft u extra lange armen? Gelukkig hebben wij dan onze custom-made opties, zodat u de lammycoat voor heren naar wens kunt aanpassen.  Bovendien wordt de jas geheel op uw maat gemaakt Grote kans dat u dan wèl de heren lammycoat vindt waar u al zo lang naar op zoek was. Met meer dan 50 jaar ervaring kunt u er gerust op zijn, dat u een lammy coat voor heren koopt waar u helemaal happy mee bent. De beste kwaliteit, de beste service en jarenlang draagplezier!

Online shearling coats voor heren kopen

Een voor u geschikte shearling coat voor heren vinden is nog niet gemakkelijk. Naast enige kennis van kwaliteiten en design, is ook de maatvoering online niet altijd vergelijkbaar met confectie maten. Soms komt dit omdat heren shearling jassen gemaakt worden in een ander werelddeel dan waar ze verkocht worden. Let dus goed op bijbehorende maattabellen als u een shearling of lammy jas voor heren online wilt kopen. Een groot deel van onze lammycoats kunt u bij ons ook online kopen. Het betreft dan heren lammyjassen uit de Ready-to-Wear collectie. Dit zijn lammycoats die wij zorgvuldig inkopen bij ateliers in onder meer Italië en Spanje. Door onze lange samenwerking kennen deze ateliers onze kwaliteitsstandaard en zijn wij er gerust op dat u bij ons ook online een herenlammy kunt kopen met de juiste goede pasvorm. Check vooraf de maattabel of bel ons zodat we samen de maatvoering kunnen controleren. Bent u benieuwd naar wat HuuB u kan bieden?  Wilt u een lammy coat voor heren kopen?  Maak een afspraak en kom langs in het meest gespecialiseerde atelier voor een gepersionaliseerde  lammy heren jassen.