menu

Over by HuuB

Meet the master

HuuB is kind van de tweede generatie Rademakers met de passie om bijzondere mantels te ontwikkelen en te produceren. Als klein jongetje was hij bijna dagelijks op het atelier van zijn ouders. Hij wist al op jonge leeftijd dat hij in de voetsporen van zijn ouders zou treden. Na zijn studie in Frankfurt heeft hij in diverse ateliers gewerkt in Duitsland om in 1983 terug naar Nederland te komen en het familiebedrijf in Sittard over te nemen. HuuB is meer dan 20 jaar actief  in het bestuur van het Nederlands Bontinstituut en nog altijd lid van het Duitse 'Zentralverband des Kürschnerhandwerk'. Jarenlang heeft Bontatelier onder leiding van HuuB, samengewerkt met diverse couturiers en voor film,- en theaterproducties in Nederland. Daarnaast heeft HuuB, als enige Nederlands meester bontwerker, veel erkenning bij internationale collega's en internationale bontveilinghuizen.

Hard work, Craftsmanship and Creativity

Bijzonder in jassen èn accessoires

Een klassieke bontmantel blijft altijd een modieus item van exclusieve elegantie en luxe. Ook in between jassen  en jacks die het gehele jaar gedragen kunnen worden, winnen aan populariteit. HuuB kent deze trend en maakt trendy jassen met een combinatie van materialen en bont in uiteenlopende kleuren. Ook de op eigen atelier gemaakte losse bontaccessoires zijn zeer geschikt om iedere jas en outfit een vernieuwende look geven.

Let the work speak for itself

Denk aan Poncho's, Manchetten of Kasjmier wollen sjaals afgezet met bont. Ook bontkragen voor op een stijlvolle herenmantel of een bontgevoerde herenvest zijn zeer gevraagde accessoires. En wat te denken van een korte bruidscape of witte stola? Geen uitdaging te groot voor meester bontwerker HuuB Rademakers. Maak eenvoudig een afspraak. U kunt er zeker van zijn dat Bontatelier de mooiste kwaliteiten heeft.