menu

MAATWERK

Unique people wear unique coats

Bontatelier by HuuB is het meest specialistische bontatelier van Nederland. Jarenlange ervaring in design, maatwerk en vakmanschap staan aan de basis voor een comfortabele pasvorm. Voeg daarbij de kwaliteit van de gekozen materialen, de creativiteit van de meester en de persoonlijke service en Bontatelier maakt het mogelijk om wensen in vervulling te laten gaan en voor u de allermooiste jas te maken.

Om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het maken van keuzes hanteren wij twee opties.

Custom-Made:'LEKKER VEEL KEUS'

In de showrooml zijn verschillende stijlen en modellen in paslinnen aanwezig. Dit zijn succesvolle modellen die zich bewezen hebben, en waarop verder gepersonaliseerd kan worden.   ‘Custom-Made’  noemen wij deze modellen. Dit betekent dat u als grondpatroon hetzelfde model kiest maar daarna gaat personaliseren in materiaal , kleur en verwerking. Natuurlijk wordt patroon ook op uw lichaamsmaten aangepast. Ook kleine aanpassingen op het design van de mantel behoren tot de mogelijkheid van ‘Custom-made”. ‘Custom-Made ‘ modellen worden per stuk en speciaal voor u gemaakt. De levertijd is ongeveer 6 weken. 

"Craftsmanship and creativity !"

Tailor-Made : 'PERSOONLIJK MAATWERK'

Soms komen klanten met speciale wensen. Een favoriet model, soms een afbeelding van hun droommodel. In dit geval kan ons atelier dé uitkomst bieden. Uniek voor Nederland bieden wij ook persoonlijk maatwerk aan: ‘‘Tailor-Made’ noemen wij dat. De jas wordt dan volledig naar uw wens ontworpen en op maat gemaakt. Dit betekent natuurlijk dat er voor u speciaal een model-jas ontworpen wordt, die eerst in pas-stof ontwikkelt en uitgewerkt wordt. Werkpatronen, evenals diverse testen voor naad-verwerking en pasvorm, worden speciaal gemaakt. Een intensief proces, maar hierdoor krijgt u wel een unieke jas waarvan er géén tweede bestaat. (Haute Couture)